wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Opinie o produktach

Kontakt

  • ESSE Elżbieta Nosarzewska
    Wyszogrodzka 161
    09-410 Płock
    NIP: 774-167-15-30
  • E-mail:sklep@gadzetyusb.eu
  • Telefontel.: (24) 366-88-86
  • Godziny działania sklepuSklep działa 24h i 7dni w tygodniu. My pracujemy od poniedziałku do piątku w godz. 10.00 - 18.00.

BEZPIECZNE ZAKUPY

alt

Recenzje

Pendrive 8GB Asterix - Obeliks

Pendrive 8GB Asterix - Obeliks

Ocena produktu 5/5

produkt w 100 % odpowiada opisowi, ekspresowa dostawa, sklep godny polecenia

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 18-12-2017

Pendrive 16GB Marvel Avengers - Iron Man

Pendrive 16GB Marvel Avengers - Iron Man

Ocena produktu 5/5

Polecam na prezent, pendrive ładnie wykonany, zapakowany w przezroczyste pudełeczko. Chłopakowi się podoba!

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 07-12-2017

Pendrive 8GB Lamborghini Murcielago

Pendrive 8GB Lamborghini Murcielago

Ocena produktu 5/5

Super. Realizacja zamówienia - miły kontakt i wysyłka ekspresowa. Pendrive jest rewelacyjny jak resorak (nawet koła się kręcą). Dziękuję i polecam!

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 06-12-2017

Aromatyczny Kwiatek, różowy

Aromatyczny Kwiatek, różowy

Ocena produktu 5/5

Kupiłem żonie w formie żartu, a ona się nim zachwyciła! Czy ktoś jeszcze ma taką dziwną żonę :))

Autor recenzji: mietek
Data napisania recenzji: 08-11-2017

Aromatyczny Kwiatek, niebieski

Aromatyczny Kwiatek, niebieski

Ocena produktu 5/5

Ładnie wykonany i starannie. dziewczynie bardzo się podobał. Piątka za ciekawy pomysł.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 29-10-2017

Masażer na bolący kark

Masażer na bolący kark

Ocena produktu 5/5

Wygodny i nieduży. Masażer pierwsza klasa! Polecam.

Autor recenzji: Wojtek
Data napisania recenzji: 20-10-2017

Pendrive 8GB Czaszka

Pendrive 8GB Czaszka

Ocena produktu 5/5

Perełka wśród plastikowego badziewia.

Autor recenzji: KrisKros79
Data napisania recenzji: 04-10-2017

Pendrive 16GB DC COMICS - Superman

Pendrive 16GB DC COMICS - Superman

Ocena produktu 5/5

Pendrive Superman ekstra wykonany w gumowej obudowie, śmiga aż miło. Fajnie wygląda i super działa!

Autor recenzji: Adam
Data napisania recenzji: 01-10-2017

Pendrive 8GB The Flintstones - Fred

Pendrive 8GB The Flintstones - Fred

Ocena produktu 5/5

Mam już kilka, ale Fred jest moim ulubionym!! Świetnie wygląda, pomimo upływu lat...

Autor recenzji: Zdzisiek z Warszawy
Data napisania recenzji: 30-09-2017

Pendrive 8GB żółta Kaczuszka

Pendrive 8GB żółta Kaczuszka

Ocena produktu 5/5

Prześliczny pendrive!!! Bardzo wesoły, zabawny wygląd. Działa rewelacyjnie :)

Autor recenzji: Iwona
Data napisania recenzji: 23-09-2017

Designerski hub Czaszka

Designerski hub Czaszka

Ocena produktu 5/5

Bardzo realistyczne wykonany! A dodatkowo praktyczny pojemnik na drobiazgi. polecam!

Autor recenzji: Darek
Data napisania recenzji: 15-09-2017

Wiatrak usb Kwiat

Wiatrak usb Kwiat

Ocena produktu 4/5

Bardzo ładny wiatrak, starannie wykonany. Nie jest demonem wiatru, ale zdecydowanie polecam

Autor recenzji: Wiola
Data napisania recenzji: 03-08-2017

Wiatrak usb Kwiat

Wiatrak usb Kwiat

Ocena produktu 5/5

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Godny polecenia. Dziękuję i pozdrawiam!

Autor recenzji: Ala J.
Data napisania recenzji: 30-07-2017

Aromatyczna lampka Kaktus + zapach orchidei

Aromatyczna lampka Kaktus + zapach orchidei

Ocena produktu 5/5

Nie jest tani, ale mogę go polecić. Obsługa banalnie prosta.... no i ładnie pachnie. Żona (moja) jest zachwycona.

Autor recenzji: Olek
Data napisania recenzji: 19-07-2017

Odświeżacz powietrza USB SPA

Odświeżacz powietrza USB SPA

Ocena produktu 5/5

Fajny pachnący gadżecik. Nie przeszkadza w pracy na laptopie. Polecam!

Autor recenzji: Sonia z Krakowa
Data napisania recenzji: 02-07-2017

Wiatrak usb Kwiat

Wiatrak usb Kwiat

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 27-06-2017

Zabawny duszek Tengu

Zabawny duszek Tengu

Ocena produktu 5/5

Tengu fajny rozśmieszacz! Oczywiscie polecam!!!

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 24-06-2017


DARMOWA DOSTAWA
od 250 zł
przy płatności przelewem.

Dopłata 5 zł za pobranie.

NANO DRON



Nano dron angielskiej firmy Satzuma!

Tylko u nas!

 

Promocje

POLUB NAS


alt

ZAPAKUJ PENDRIVE

 

Chmura tagów

ZAPRASZAMY DO NASZEGO DRUGIEGO SKLEPU

PRAWA AUTORSKIE

Zabrania się wykorzystywania i kopiowania jakichkolwiek materiałów publikowanych na stronie internetowej Sklepu (w tym zdjęć i opisów towarów) bez pisemnej zgody Sklepu GadzetyUSB.eu. Możliwe jest wykorzystanie zdjęć i opisów wyłącznie na użytek prywatny.